GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
Fémforgácsoló szerszámgépek

: Fémforgácsoló szerszámgépek

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Ipar Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

667 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Iparunk versenyképességének fontos feltétele, hogy meglevő gépeinket minél gazdaságosabban használjuk ki, ill. beszerzendő szerszámgépeinket a legcélszerűbben válasszuk meg. Szerszámgépgyártásunk szempontjából sem elhanyagolható követelmény, hogy gépeink mind pontosság, mind automatizáltság szempontjából állják a versenyt a külföldi gyártókkal. Iparunk egyre több, korszerű programvezérelt gépet kap, ezek használatához több tudás, jobb előkészítés kell. Ezért jelent nélkülözhetetlen segítséget az Olvasónak Dr. Kazinczy László egyetemi tanár Fémforgácsoló szerszámgépek című munkája. A mű alapvető célja, hogy középfokon tájékoztasson a szerszámgépek működésének elvi alapjairól, áttekintő képet adjon az utóbbi évtized rohamos fejlődéséről, a termelékenység és pontosság fokozásának eszközeiről, a gép műszaki tulajdonságainak helyes értékeléséről. A megértéshez szükséges elvi alapokat a szerző a forgácsolási jelenségek összefoglalásával teremti meg, a forgácsolás mozgásjelenségeiből vezeti le a gépek kinematikai és kinetikai, ill. dinamikai jellemzőit. A szerszámgépek szerkezeti anyagainak, szerkezeti elemeinek tárgyalása segítségével ismerteti meg az olvasóval az olyan lényegbevágóan fontos problémákat, mint a statikai és dinamikai merevség..˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!