GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
Gördülőcsapágy-táblázatok

: Gördülőcsapágy-táblázatok

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Ipar Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

514 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A könyv kiadásával az a célunk, hogy az összes szükséges adatokat, rendszerezetten összegyűjtve, a szakemberek kezébe adjuk, hogy munkaeszközként használhassák mindennapi munkájuk során. Az első rész tartalmazza a különféle típusú gördülőcsapágyak és tartozékok mérettáblázatait, amelyek szükségesek a megfelelő csapágyágy kiválasztásához és méretezéséhez. A második rész a karbantartók és a beszerzők munkáján könnyít azzal, hogy a gyakran előforduló különféle gyártmányú gördülőcsapágy kiválasztásához és méretezéséhez. A második rész a karbantartók és a beszerzők munkáján könnyít azzal, hogy a gyakran előforduló különféle gyártmányú gördülőcsapágyak jeleit típusonként összehasonlító táblázatokba gyűjti. A felhasználók figyelmébe ajánlható a könyv harmadik részben röviden összefoglalt legfontosabb csapágytechnikai ismeretek, a méretezési, beépítési, kenési és szerelési tudnivalók, illetőleg a főméret-, alak-, pontosság-, csapágyhézag-, tűrési- és illesztési adatok rendezett gyűjteménye."

leírás:

A lapokon ázás nyomai.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!