GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
Hőerőművek csővezetékei

: Hőerőművek csővezetékei

Kiadás:

Budapest, 1959

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Ipar Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

283 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A hőenergia-szolgáltatás rohamos fejlődése és a hőerőművek egyre fokozódó építési üteme az üzemi csővezetékek jelentőségét annyira megnövelte, hogy szükségessé vált rendszerezni és könyvformában összefoglalni a csővezetékekre vonatkozó tudnivalókat, irányelveket és tapasztalatokat. A csővezetékek és alkotóelemeik állandóan korszerűsödnek, mai fejlettségük megtárgyalása mégis hasznos, mivel az így rendszerezett ismeretek birtokában a szakember könnyebben sorolja be ismerettárába a műszaki fejlődést. E könyv célja, hogy segédeszközt adjon a tervező és az építő kezébe az országos és az ipari hőerőművek csővezetékeinek korszerű létesítéséhez, rámutatva egyben a csővezetékekre vonatkozó ismeretek ön álló műszaki tudományággá való fejlődésére. Noha az országos és az ipari hőerőművek itt tárgyalt csővezetékei a csővezetékek fajtáinak csak egyik csoportja, jelentőségük - nagy nyomásaik és magas hőmérsékleteik következtében - mégis nagy, és tervezésük irányt ad az egyes elemek műszaki fejlődésének a csővezetékek egész területén."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!