"Könyvünk az élelmiszerek hűtéssel való tartósítása alapjainak és a kompresszoros hűtés legfontosabb elvi tudnivalónak összefoglalása után megismerteti az Olvasót a kereskedelmi hűtőgépek jellemző típusaival, szerkezeti felépítésével, majd jelentős teret szentel a különféle célú kereskedelmi hűtőgépekhez szükséges legfontosabb hűtőgéprészek kiválasztási szempontjainak. Ezt követi a helyszíni szerelés eszközeinek, technológiai eljárásainak ismertetése, végül a hibaelhárítási-javítási útmutató."
GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
Hűtés a kereskedelemben, kereskedelmi hűtőgépek
Szerkesztő:
Kiadás:
Budapest, 1980
Kiadó:
Kategóriák:
Ipar Mezőgazdaság általában Műszaki vegyes
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
323 p.
Kötésmód:
karton
ISBN:
9631031829