MEZŐGAZDASÁG / Környezetvédelem kategória termékei
Ipari vízgazdálkodás. 4. Élelmiszer-ipari üzemek vízgazdálkodása

: Ipari vízgazdálkodás. 4. Élelmiszer-ipari üzemek vízgazdálkodása

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Vízügyi Dokumentációs és Tájékozató Iroda

Kategóriák:

Környezetvédelem Ipar Vízügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

237 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Ipari üzemeink az elmúlt két évtized alatt végrehajtott iparfejlesztés következtében a vízkészletek legnagyobb fogyasztói, ill. használói lettek. A rohamosan növekvő vízigény, ugyanakkor a hasznosításra még igénybe nem vett természetes vízkészletek csökkenése, továbbá a vizek fokozódó elszennyeződése a vízkészletekkel való ésszerű takarékosságra, a gyártás-technológiák és az üzemi vízforgalom megfelelő összehangolására, a korszerű vízelőkészítés és szennyvíztisztítás megismerésére és alkalmazására kényszerített bennünket. Az Országos Vízügyi Főigazgatóság vezetőjének a tervszerű ipari vízgazdálkodásról szóló, az érintett ipari tárcák vezetőivel egyetértésben kiadott 24/1963. OVF sz. utasítása megteremtette a szervezett vízgazdálkodás alapjait az ipari üzemekben és előírja az üzemek vízgazdálkodási szervezetének kialakítási módját és meghatározza a feladatokat. A feladatok eredményes végrehajtása érdekében szükségesnek tartottuk és kezdeményeztük olyan segédletek kidolgozását, amelyek a korszerű üzemi vízgazdálkodásról, az üzemek vízellátó és csatornázási létesítményeinek kialakításáról és kezeléséről az illető iparág szakmai sajátosságai szerint áttekintő ismereteket adnak.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!