GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
Papíripari kézikönyv

: Papíripari kézikönyv

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Ipar Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

1260 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

963103029

tartalom:

˝A Papíripari Kézikönyv magában foglalja a papíripar három vertikális ágazatának: a féltermékgyártásnak, a papírgyártásnak és a papírfeldolgozásnak valamennyi műszaki berendezését, technológiáját. Ismerteti a papírgyártás történetét, a papírgyártás nyers- és segédanyagait, a fontosabb papírfajtákat és feldolgozóipari termékeket. Reméljük, igen hasznos lesz a termékek négynyelvű megnevezése is. Tartalmazza a mű a papíriparban használatos legfontosabb minőségi vizsgálatokat és szabványokat, az alkalmazott szállítóberendezéseket és műszereket, folyamatszabályozó berendezéseket. Jelentős helyet kapott a környezetvédelem, különös tekintettel a helyes vízgazdálkodásra. A kézikönyv elsősorban azokhoz szól, akik a papíriparban üzemben, laboratóriumban vagy gazdasági területen dolgoznak. Szól továbbá mindazokhoz, akiknek a papírral bármilyen vonatkozásban kapcsolatuk van a felhasználó ágazatokban, főként a nyomdaiparban, a bel- és külkereskedelemben, a csomagolástechnikában, ill. egyéb iparágakban. Haszonnal forgathatják mindazok, akik az ágazati irányítószerveknél, a tervezőirodákban vagy a kapcsolódó kutatóintézetekben tevékenykednek. Végül, de nem utolsó sorban, mint az ágazatot a maga teljességében átfogó irodalmi mű, értékes segítője a felső- és középfokú szakirányú intézmények oktatóinak, hallgatóinak egyaránt, mivel a még sok vonatkozásban hiányos magyar nyelvű szakirodalom színvonalas, korszerű bázisműve.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!