GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
Pneumatika a gépgyártásban

: Pneumatika a gépgyártásban

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Ipar Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

299 p., ill.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

A szerző a könyv első részében a pneumatikus elemekkel és részegységekkel foglalkozik. Kitér a sűrített levegő tisztító és olajozó szerepére is. A második részben a pneumatikus megoldások gépipari alkalmazását ismerteti egyes - elsősorban a szerző tervezési gyakorlatából merített - példák kapcsán. Az egyes fejezetekben tárgyalja a nem teljes töltéssel működő hengerek alkalmazását, a közvetítő mechanizmusokat, légpréseket, pneumatikus satukat, munkadarab-befogó és egyéb készülékeket, emelőket, továbbá a pneumatikus megoldások néhány alkalmazási lehetőségét esztergaszerű szerszámgépeknél és lemezmegmunkálásnál. A befejező részben a hidropneumatikus berendezéseket ismerteti. Az anyag könnyebb elsajátítását igen sok ábra könnyíti meg, amelyek nemcsak az üzemeltetőknek, de a tervezőknek is hasznos útbaigazítást adnak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!