GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
Technológiai folyamatok automatizálása a gépiparban

: Technológiai folyamatok automatizálása a gépiparban

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Ipar Gépészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

216 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Az automatizálás, a gépesítéshez hasonlóan, nem korlátozódik csupán új gépek és berendezések gyártására, hanem igen mélyrehatóan befolyásolja a már meglevő berendezések felhasználási módját és döntően megváltoztatja a jelenleg érvényben levő technológiai folyamatokat. E változások gyorsasága és mélysége indokolja, hogy ugyanúgy, mint annak idején a gépesítést az első ipari forradalom okozójának tekintették, most az automatizálást tekintsük annak az oknak, amely a második ipari forradalomhoz vezetett. Jelen könyv kiadásával pontosan az a célunk, hogy az automatizálási program e fontos területével, a technológiai folyamatok automatizálása kérdésével ismertessük meg a technológusokat és gépszerkesztőket, hogy a könyv tanulmányozása során megismerkedjenek az automatizálási problémákkal és mélyrehatóbban tanulmányozzák az ide vonatkozó ismeretanyagot. A szerző a technológiai folyamatok automatizálásának irányelveit tárgyalja, azok társadalmi következményeit gépipari viszonyokra alkalmazva. Megvizsgálja a gépi munkaciklusok, az anyagtovábbítás, szállítás, szerelés-automatizálási lehetőségeit. Ismerteti a programvezérlésű megmunkáló gépek automatikáját és a számítógépek működését. A mű főleg technológusok és gépszerkesztők számára készült, magában foglalja a munka alapvető ismereteit és elveit, a racionális vezérlési területeket, valamint az automatizált berendezések célszerű, gazdaságos kihasználási lehetőségeit és fejlesztési irányelveit."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!