GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
Üregelőszerszámok tervezése

: Üregelőszerszámok tervezése

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Ipar Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

347 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Hazánkban alig alkalmazzák az iparilag fejlett államokban igen gazdaságosan használt üregelést. Pedig speciális üregelőgépek nélkül, présgépeinkkel is sok üregelő műveletet végezhetünk el. Az egyetlen probléma az üregelőszerszám helyes kialakítása, a megfelelő szerszámtípus megválasztása. Könyvében Scsogoljov a moszkvai egyetem professzora évtizedes tapasztalatait, gyakorlati eredményeit dolgozta fel: elsőül az üregelés technológiáját, a forgácsoló folyamatot, majd a különféle szerszámok részeit, méreteit, a szerszámkészleteket írja le. Tájékoztat a különféle - normál vagy progresszív forgácsolással dolgozó - szerszámok előnyeiről, alkalmazhatóságukról, a belső és külső üregelés lehetőségeiről. A tervezés menetét szerkesztési, számítási példákon mutatja be. A könyv gép- és szerszámgyártó üzemek mérnök-technikus dolgozói, a forgácsolószerszámok tervezői és technológusai részére készült. Hasznosan forgathatják üregelőszerszámok gyártásával és üzemeltetésével foglalkozó munkások is.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!