MŰVÉSZET / Iparművészet kategória termékei
Hangszerek az ókortól napjainkig

: Hangszerek az ókortól napjainkig

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Iparművészet Zene Művészettörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

281 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9633306701

tartalom:

"Milyen hangszeren, mióta, mikor, hol, miért, kiknek, kik, hogyan, mit zenéltek és zenélnek Európában, közel kétezer esztendeje? Mindennek megválaszolására vállalkozott könyvében John Henry van der Meer, a nemzetközi hangszerkutatás kiemelkedő egyénisége, 20 éven át Európa egyik leggazdagabb hangszergyűjteményének, a nürnbergi Germanisches Nationalmuseum kincseinek őrzője és gyarapítója. A zene legkézzelfoghatóbb elemeinek, a megszólaltatás eszközeinek ez a magyar nyelven első nagyszabású összefoglalása hangszerkészítőktől előadóművészeken át a zene legkülönbözőbb mértékben érdeklődő és tájékozott kedvelőiig mindenkinek korszerű információk tárháza, de rajtuk túl - kivált mintegy 500 illusztrációja, köztük közel 70 pompás színes képe révén - azokhoz is szól, akik a hangszereknek még csak felismerésével próbálkoznak, vagy éppenséggel csak a szép könyvet kezvelik."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!