MŰVÉSZET / Iparművészet kategória termékei
Így nézd a szépet! Ifjú műbarátoknak

: Így nézd a szépet! Ifjú műbarátoknak

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

A szerző

Kategóriák:

Iparművészet Képzőművészet Művészettörténet Esztétika Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

218 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Könyvemet útmutatóul adom az érettebb ifjúság kezébe. Ez a nemzedék idealista, vonzódik a művészi szépség felé, de úgy látom, szüksége van egy vezető jóbarátra, aki eligazítja a művészet zeg-zugos berkeiben. Lelke nem felszántatlan talaj ezeknek az élményeknek befogadására. Az írásművek esztétikája - az első versmondástól kezdve a stilisztikán, poétikán, retorikán át az irodalomtörténeti méltatásokig - végigkíséri tanulmányait. Hasonlóképpen van a zenével is, hiszen ma már kicsiny gyermekségétől kezdve tanul valamilyen hangszert s az énekórák és a nehezebb zenei formákat is megoldó gyermekkórusok korán áthatják lelkét a muzsika alakító varázsával. A látási művészetek terén nem ilyen kedvező a helyzet. Köztudomású, hogy a festészet, grafika, szobrászat, építészet és a sokágú iparművészet kérdéseivel szemben milyen felkészületlenül áll a legtöbb felnőtt művelt ember is. Amit az iskolában ezekről hallott, édeskevés ahhoz, hogy "hozzáértővé" minősítse, vagy hogy az életben adódó, akárhányszor kifejezetten gyakorlati kérdésekben (pl. otthona berendezésénél) helyt tudjon állni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!