MŰVÉSZET / Iparművészet kategória termékei
Kerámia. Az agyagművesség, a korongozás, a formakészítés és - égetés, valamint a mázak történetének, anyagainak, kellékeinek és módszereinek részletes ismertetője

: Kerámia. Az agyagművesség, a korongozás, a formakészítés és - égetés, valamint a mázak történetének, anyagainak, kellékeinek és módszereinek részletes ismertetője

Kiadás:

h. n., 1996

Kiadó:

Novella Könyvkiadó

Kategóriák:

Iparművészet Kerámia és üveg

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

192 p., ill.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Ez a több mint 700 színes fényképpel és rajzzal illusztrált könyv, könyv, melyből megismerkedhetünk valamennyi alapanyaggal, kellékkel és módszerrel, hiánypótlónak számító, rendkívül átfogó és közérthető útmutató mindazok számára, akik a kerámiakészítés és az agyagművesség iránt érdeklődnek. A téma történeti áttekintését követően megismertet az alapanyagokkal (agyagfajták, mázak és előkészítési módszereik), és az eszközökkel (mérőeszközök, alakító-, formázó- és mázazókellékek). A könyv anyagának jelentős része az agyagművesség módszereivel (kivájás, szétnyomkodás, felrakás, agyaglapos módszer), az égetéssel, mázazással, valamint a formába öntéssel és a korongozással foglalkozik. A friss ismeretek elmélyítését és gyakorlati kipróbálását teszik lehetővé azok a leírások, melyek lépésről lépésre megmutatják, hogyan lehet alkalmazni az egyes technikákat a gyakorlatban a cserépedények vagy térplasztikák készítése során.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!