MŰVÉSZET / Iparművészet kategória termékei
Vesszőfonás

: Vesszőfonás

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

Cser Kiadó

Kategóriák:

Iparművészet Néprajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

75 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637418938

tartalom:

"Szerszámok és felszerelés Anyaggyűjtés Az első lépések - Mire ügyeljünk - Az anyag felkutatása - Mikor metsszünk? - Tárolás - Előkészítés - A termesztett fűz A megfelelő fák, bokrok és futónövények Vadhajtások - Futó- és kúszónövények - A visszametszett és csonkozott fák vesszői - A kerti metszés termékei - Vesszők a szabad természetből - Különleges tulajdonságú vesszők Egy egyszerű kerek kosár fonása Az alaplépések - Az anyag kiválasztása - Az alj - A karók berakása - A legyűrűzés - Az oldalfalak - A szegés - A szegés lezárása A formák és a módszerek változatai Az oldalfalak kialakítása - Ovális kosarak - Kávás kosarak - Fülek - Szegések - A karók megkettőzése - További fonásnemek - Fedelek Kosarak, kosarak, kosarak..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!