TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
A drámaírás iskolája

: A drámaírás iskolája

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Színház

Terjedelem:

409 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

˝Hevesi Sándornak, a Nemzeti Színház egykori igazgatójának, az elmúlt évtizedek egyik legkiválóbb színházi esztétájának válogatott dramaturgiai cikkei végigvezetik az olvasót a színpadi szerkesztés minden fontosabb problémáján, a drámai ötlet megszületésétől kezdve a műfaji kérdéseken keresztül a jó befejezésig. Hevesi itt nem elvont elméleti eszmefuttatásokat ad, hanem a drámairodalom gazdag példatárát üti fel az olvasó előtt. A színházi szakembereknek nagy élményt kínál ez a kiemelkedő gyakorlati és elméleti tudással és szellemesen megírt tanulmánygyűjtemény, de ugyanakkor az egyszerű színházi néző élményét is elmélyíti, mert tudatossá emeli benne mindazt, amit sokszor csak öntudatlanul érzett a színházban.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!