TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
A lényeg láthatatlan. A kis herceg mélylélektani elemzése

: A lényeg láthatatlan. A kis herceg mélylélektani elemzése

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

208 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630763125

tartalom:

"Századunkban sokak számára Antoine de Saint-Exupéry legszebb műve, a kis hercegről szóló költői mese életük kulcstörténetévé vált. Menedéket nyújtott a magányosság óráiban, vigaszt a csalódás perceiben, reményt az elhagyatottság pillanataiban, keresés és vágyakozás gyakran oly hosszú útján nélkülözhetetlen társsá vált a kis herceg: az egyre fagyosabb világban az ő tartózkodó szomorúsága megértő melegséget jelentett. Az elvesztett gyerekkor örök álma teszi vajon olyan vigasztalóvá és rokonszenvessé a kis herceg alakját? Bizonyára, ám mégsem csupán ennyi. Hozzáadódik a "fölnőttek" őrült, gúzsba kötöző világából való kiszabadulás élménye: hogy egyszerre iróniával tudjuk látni ezt a világot - végre egy lélegzetvétel, megpihenés az emberi lét sivatagában. A legfontosabb azonban, hogy A kis herceg visszaállít valamit a feltétlen, hűséges szeretetbe vetett bizalmunkból, az egymásért való felelősség és gondoskodás eszményét ígéri és testesíti meg, megmutatja, hogy a szeretet olyan összetartozást jelent, melyet a halál sem győzhet le."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!