TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
A pesti vicc

: A pesti vicc

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Humor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

259 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632811380

tartalom:

- Félholtra röhögtem magam a vicceden... - Igen? Na akkor gyorsan elmondok még egyet... Erőss László könyve újfajta megközelítést ad: A pesti vicc természetrajzát írja meg, de úgy, hogy a tudomány komolykodó arcát időnként halk mosoly simítja ki. Pest utánozhatatlan vicceinek titkait nyomozza szerzőnk, akit a pszichológusok újságíróként ismernek, az újságírók pedig pszichológusként, így aztán el is várható tőle, hogy tudományos viccelemzés helyett könnyen olvasható esszét adjon az olvasó kezébe. A pesti vicc tulajdonképpen szemtelen könyv: a viccek és elméletek könnyű koktélja. Más szóval: a pesti vicc divatbemutatója, pszichológiai díszletek között. A pesti vicc születésének, hétszeres halálának és vigyori újjászületéseinek titkát ismerjük meg, terjedésének rejtekútjait járjuk be a karcsú kis kötet olvasása közben, amelyet a népszerű HIHI (Hegedűs István) jól ideillő rajzai illusztrálnak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!