TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
A posztmodern és Oroszország

: A posztmodern és Oroszország

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Orosz irodalom Esztétika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

338 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630769239

tartalom:

"Első látásra a két fogalom (posztmodern és Oroszország) így egymás mellett igen szokatlannak tűnik. Erre még legyinthet az olvasó, de a kérdést, hogy mi köze van ennek a történelemhez, azt már kevésbé mellőzheti. S ha még azzal is tisztába jön az olvasó, hogy a szerző alapvetően irodalomelmélettel foglalkozik, akkor még jogosabbnak tűnhet a kérdőjel. Persze, "enyhítő körülményként" vehetjük, hogy filozófiai írásai, illetve esszéi legalább ilyen fontos szerepet játszanak életében. Midőn azt is megtudjuk, hogy Epstein egyik fő foglalatossága az "alkotó elmék Internetes interdiszciplináris közösségének" megteremtése, már kezdünk is elfeledkezni a történelemről. Rosszul tennénk, mert a magyar nyelven nemrégiben megjelent kötetecske hét esszéje közül az első nemcsak eredeti gondolatvilágról, széles tájékozottságról árulkodik, de megdöbbentőek a történelemmel kapcsolatos megállapításai is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!