TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
A tudni-nem-érdemes dolgok tudománya

: A tudni-nem-érdemes dolgok tudománya

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Klasszika-filológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

166 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Igen tisztelt Doctor úr Tulajdonképpen szép hosszú levelet kellene kapnia, csakhogy az idén nyáron úgy meggyötörnek a különféle munkák, hogy nem jutok hozzá egy nagyobb lélegzetű levélhez. Hadd mondjam el csak néhány szóval, hogy elbűvölőnek tartom a könyvét! Az olvasáshoz természetesen belevetettem magam egy karosszékbe, amit a kitűnő Meiera úr bizonyára élvhajhászásnak minősít, továbbá a valamirevaló komolyság hiányának, egyúttal azt a kifejezésemet, hogy ˝elbűvölő˝, sajnálatosan tudománytalannak nevezné. Minden hiába, nagyon élveztem összes kis és nagy gonoszkodását, a legteljesebb mértékben tudománytalanul és azzal az érzéssel, hogy nincs szórakoztatóbb dolog a paradoxonnál. De azért mélyen átéreztem az egész mögött megbúvó komoly gondolatot is, és hogy mennyire szenvedett, mennyi fiatal erőt fecsérelünk szükségtelen, száraz tudományokra és témákra." (E. Pörsttier-Nietzsche)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!