TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Ady minden titkai

: Ady minden titkai

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1962

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Magyar irodalom Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

373 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"E könyv a megértés munkáját akarja megkönnyíteni. Igyekszik ráirányítani az olvasó figyelmét arra, hogy Ady költői világnézetének, észjárásának, kifejezési stílusának szabályos, törvényes rendje van. Ennek földerítése után eloszlanak az értelmi nehézségek és teljes pompáján ragyognak föl előttünk a szépségei Ady költészetének, amely egy régi világ összeomlásának s egy új világrend érzületi és eszmei alapvetésének leggazdagabb dokumentum-tára az európai költészetben. A legnehezebb Ady-versek megértéséhez lényegesen hozzájárul ezeknek egyeztetése a XIX. és XX. század magyar és más nemzetbeli nagy költőinek hasonló elképzeléseivel. Ugyancsak véges-végig állandó módszere a kommentároknak az összeállítása az egy motívum-tőről fakadt verseknek, amelyek magyarázólag egészítik ki egymást."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!