TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Az európai irodalom története

: Az európai irodalom története

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Auktor Könyvkiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

728 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637780114

tartalom:

"Örömmel és büszkén jelentjük, hogy Babits Mihály új műve az idei Könyvnapra elkészült. [...] S bizonyos, hogy örömünk és büszkeségünk e szinte családias érzése - hiszen a könyv kiadója a Nyugat s azt legelébb a mi közönségünk kapja kézhez - egyre szélesebb területekre áradva, az idei Könyvnapot, éppen Babits műve révén, irodalmi életünk ünnepévé fogja avatni. Mert Babits olyan művel ajándékozta meg a nemzetet, aminőt az ma senki mástól nem kaphatott; úgy mondta el számára a világirodalom történetét, ahogyan - mint ő maga jogos önzérzettel írja - voltakép még el nem mondta senki. A módszer újsága és eredetisége: hogy ebben az irodalomtörténetben nem talál az olvasó semmi skatulyát és osztályozást. Az európai irodalom történetét nem nyelvekre és műfajokra csoportosítva kapja, amiből aztán magának az olvasónak kell elképzelnie és megalkotnia a valódi történetet. Az európai irodalmat Babits teljes egységben látja. A történetben természetesen benne szerepel minden nemzet irodalma, de minden nemzet irodalmából csak az, ami - minden nemzeté. Tehát a hegycsúcsok; amik együtt, a görög irodalom kezdetétől máig, az európai irodalom óriási hegyláncát adják." Gellért Oszkár, Nyugat

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!