TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Cirkusz és tudomány

: Cirkusz és tudomány

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Jószöveg Műhely Kiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Művelődéstörténet Színház Szociológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Jószöveg Könyvek

Terjedelem:

168 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637052240

tartalom:

"Cirkusz és irodalom, cirkusz és festészet, cirkusz és színház, cirkusz és jogtudomány, cirkusz és közönség, a cirkuszi állatok viselkedésének etológiája - izgalmasabbnál izgalmasabb témák az első modern magyar cirkusztudományi kötet, a Cirkusz és tudomány tanulmány-választékából. Eme írások létrejötte a Magyar Cirkusztörténeti és -elméleti Kutató Alapítványnak (McTEKA) köszönhető, amelynek tartós közérdekű célja: a cirkusz tudományos vizsgálatával foglalkozó kutatóhely, kommunikációs központ, információs adatbank, nyilvános médiatár és gyűjtemény létrehozása, működtetése. Fő feladatuknak a cirkuszkutatások magyarországi beindítását tartják. A célkitűzések realizálásaként a gyűjteményfejlesztés és az alapkutatások munkája mellett a 2005-ös évben tudományos konferenciát rendeztek, valamint pályázatot írtak ki egyetemi hallgatók részére. Kötetünk e tevékenységek eredményeinek javából ad ízelítőt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!