TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Egy keresztlevél hátára. Képeskönyv

: Egy keresztlevél hátára. Képeskönyv

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Magyar irodalom Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

129 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631154881

tartalom:

Ez a képeskönyv a tisztelgés Kormos István emléke előtt. Nem könnyű dolog összerakni valamelyest is a költő életének mozaikjait, hiszen maga és mások költötte legendák vették körül már életében is. "... én naplót soha nem írtam, tulajdonképpen meg is vetem azokat, akik naplót írnak. Az ember a legfontosabbakat magában kell hogy megőrizze, hacsak nem pályázik valami olyan irodalomtörténeti forrásnak a szerepére. A legfontosabb emlékek, meg a nem fontosak, megmaradnak az emberben. Én például emlékszem gyermekkoromból egy körtére, egyetlenegy körtére, amit egyszer nagymamámtól kaptam, az a mérték a körtéhez nekem, a szaga, az íze, a formája, ötven éve előttem van: vagy egy esőtől lucskos, vonuló birkanyájnak a szaga, amit nagyon régen láttam, de még annak a nyájnak a hangját is hallom" Egy vérbeli költő szavai ezek, képeskönyvünket is az ő verseiből és prózai írásaiból vett idézetekkel "írtuk" meg, szolgálván hűséggel - ahogy lehetett - az ő emlékezetét.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!