TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Életemből. Költészet és valóság

: Életemből. Költészet és valóság

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Genius Könyvkiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Német irodalom Regény, elbeszélés Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

440 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Goethe nagy önéletrajzi műve a költő gyermekkoráról és ifjúkoráról szól, egészen a weimari évekig. Műfaját nehéz lenne meghatározni: mindenből van benne valami. Regény, mert egy élet regénye. Korrajz, mert minden szakmunkánál hitelesebben és plasztikusabban állítja elénk a XVIII. századi Németországot. Értekezés, mert Goethe bőven szól benne mindarról, ami nagy szellemét foglalkoztatta. S végül lírai vallomás, hiszen egy költő beszél önmagáról, költői őszinteséggel. Azt szokták mondani, hogy Goethe legnagyobb műve az élete volt, érthető tehát, miért hat az olvasóra olyan lenyűgözően ennek az életnek a leírása. A legnagyobb humanistát, a legnagyobb európait ismeri meg belőle - s nem valami hűvös, klasszikus nagyságnak, hanem annak az elbűvölő, jó humorú, zseniális fiatalembernek, aki kétszáz évvel ezelőtt volt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!