TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Játék - világ - irodalom. Fogas és fogatlan kérdések az irodalomból

: Játék - világ - irodalom. Fogas és fogatlan kérdések az irodalomból

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Pedagógia Játék

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

343 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631811581

tartalom:

"Kinek szól ez a könyv? - kérdezi, aki a kezébe veszi. A válaszom: mindenkinek! És ezt akár meg is ismétlem: mindenkinek, aki szívesen tölti az idejét irodalmi kérdések megválaszolásával. Irodalmi játékok című könyvem a középiskolák irodalmi anyagára épült. Ebben az újabb kötetben az általános iskola felső tagozatának irodalomkönyveit, valamint házi és ajánlott olvasmányait vettem alapul, továbbá játszom még néhány, ma már klasszikusnak számító ifjúsági regénnyel. Így tehát valóban mindenkinek szól, mert fiatal és idősebb olvasó egyaránt ismeri Petőfi, Arany, Ady, József Attila és mások verseit, valamint az olyan regényeket, mint a Kincskereső kisködmön, A Pál utcai fiúk, Vuk, Winnetou és a többiek. (Az újabb gyermek- és ifjúsági irodalom játékos feldolgozását majd másik könyvben mutatom be.) Mindenkinek szól a könyv; szórakozást, hasznos időtöltést kíván szerezni olyan időben, amikor az érdeklődés az irodalom, a művészet helyett inkább a technika felé fordult. Ezt az érdeklődést ugyan nem tudja visszafordítani, de egy kis helyet szeretne biztosítani az irodalomnak is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!