TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Kimondva is kimondatlan

: Kimondva is kimondatlan

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Magyar irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

283 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631408248

tartalom:

˝A korábbi riport- és tanulmánykötetei után méltán népszerű szerző e könyvében olvashatjuk a következő sorokat: "Születőben van-e az ember, akitől a közgondolkodás, a kiterjedt felelősség nemcsak hogy nem idegen, hanem az elvekről egyenesen a tettekre vált át, azt szabad emberek szabad együttműködéseként gyakorolja, mintegy morális küldetést teljesítve? Talán születőben van, de koránt sincs uralkodóban... Az új típusú ember - hisz... Akár ateista, akár istenhívő, nem illúziókat kerget: az az illúziómentesség határolja el a kispolgári utopizmustól: sohasem fogja el kétségbeesés vagy csüggedés a nehézségek láttán, mert a tornyosuló akadályokat a jövőbe vetett hite próbájának tekinti. A célok megvalósításának olykor kedvezőtlen körülményei sem rendítik meg, mert a tulajdonképpeni célt - a teljesebb embert és a tökéletesebb létet - nem téveszti szem elől."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!