TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Minden versek titkai

: Minden versek titkai

Kiadás:

Budapest, 1964

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Színház Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

392 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Az önéletrajz-irodalom egyre szaporodó termésében Ascher Oszkár könyve azt a rokonszenves típust képviseli, melyben a maga életére visszatekintő író kísérletet tesz arra, hogy az önéletrajzi vonatkozások mellett valami más - nem elsősorban a saját személyére érvényes - ismeretanyaggal gazdagítsa olvasóit. Így szól ez a könyv a pódium művészetéről. És azok a fejezetek, melyekben az író a maga művészi tapasztalatairól adott számot, nem kevésbé érdekesek azoknál a részeknél, amelyekben nagy kortársairól, Babitsról, Karinthyról, Kosztolányiról rajzol írói erejű portrét. Ennek az önéletrajznak a kortársakról szóló legsikerültebb részei sok új ismerettel gazdagíthatják a könyv olvasóit. A kötet dokumentációs anyaga érdekes és helyenként megrendítő."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!