TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Művészetpszichológia

Művészetpszichológia

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Képzőművészet Pszichológia Esztétika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

518 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Újabb vaskos tanulmánykötetet tart kezében az olvasó. A ránk nehezedő és egyre nehezebben feldolgozható ismeretanyag - amely az effajta könyvek szülője - hol azzal függ össze, hogy az ismeretek igen régóta halmozódnak, hol éppen ellenkezően, az okoz gondot, hogy korábban alig vagy egyáltalán nem művelt területre nyitnak egyre táguló kaput. Az ígéretes nevű művészetpszichológia, amely az emberi sorsot megjelenítő-felidéző művészet varázsát a lelki élet tudományos törvényszerűségeit feltáró-elmző pszichológia vonzásával tetézi meg, kifejezetten az utóbbiak közé tartozik. Kötetünk az alkotóképességek, a művész tehetsége, az alkotómunka folyamata, a művek pszichológiáját vizsgáló, magyar nyelven eddig nem közölt tanulmányokkal kíván a művészetkutatás és a pszichológia egyaránt egyik legifjabb területébe belepillantani."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!