TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Szerelmes levelek. Irodalmi levéltitkok

Szerelmes levelek. Irodalmi levéltitkok

Szerkesztő:

Kiadás:

h. n., 1998

Kiadó:

Officina '96 Kiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Magyar irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

158 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639026107

tartalom:

˝A szerelmes levél nem fog kihalni, amíg lesznek nők és férfiak - legfeljebb annyi lehet a változás, hogy a jövő század gyűjteményeibe a "leszbi" és "meleg" levelek is bekerülnek - a politikai korrektség jegyében. Mobil telefonon vagy Interneten kétségkívül könnyebb szerelmet vallani, de kevésbé hatásos. A szó és az elektronikus jel eltörpül, az írás megmarad, pláne, ha kézzel írják, legalább a nevet. Évek múlva is elő lehet venni, és szipogva vagy szitkozódva a másik orra elé tartani. "Akkor még szerettél... És amíg lesznek magyarul beszélő - érző Bálintok és Valentinák, addig érdekelni fogja őket, mit írt Petőfi Júliának, Ady Lédának, Attila Flórának, Radnóti Fanninak. "A szellem és szerelem" az ember fajának "két szülője", írta József Attila, a legnagyobb filozófus költőink között. Amivel február tizennegyedik napján - továbbá az év többi napjain - alkalmatosan kedveskedhetnek egymásnak az egymást szeretők, a szellem és a szerelem közös gyümölcse - válogatás félezer év hazai szerelmes leveleiből.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!