TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Szeressétek a jövőt. Nyikolaj Csernisevszkij élete

: Szeressétek a jövőt. Nyikolaj Csernisevszkij élete

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Regény, elbeszélés Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

216 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Nyikolaj Csernisevszkij a XIX. század orosz forradalmárainak egyik legrokonszenvesebb alakja. Irodalmár, esztéta, a Mit tegyünk? című érdekes regény szerzője, a haladásért folyó harc hőse, az ő nagyszerű életútját kiséri végig az olvasó ebben a könyvben. Hogyan jut el a szaratovi pap fia a papi szemináriumból az egyetemen át a cárizmus elleni küzdelem, a jobbágyság életének megjavításáért folyó harc élvonalába, és ennek következtében szibériai száműzetésbe? Hogyan hatottak a 48-as forradalmak, elsősorban a magyar forradalom és szabadságharc a haladó orosz értelmiségre? Ezekre a kérdésekre is választ ad Jászai Ilona, aki nemes írói eszközökkel mutatja be hősének belső világát, letartóztatásának és a cári Oroszországban szokásos polgári kivégzésnek, majd a száműzetés éveinek lélegzetelállítóan izgalmas jeleneteit. Egy nagyszerű élet bontakozik ki ebben a könyvben, amely hasznos szórakozást nyújt majd olvasóinak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!