TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Üzenet az ezredvégről. Message from the End of the Millennium

: Üzenet az ezredvégről. Message from the End of the Millennium

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Telekép Kiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Magyar történelem Adoma, aforizma Angol nyelv

Nyelv:

Angol, Magyar

Terjedelem:

145 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630044722

tartalom:

"- "Üzenet az ezredvégről" - elgondolkodtató és szép a gondolat: üzenetet hagyni az utánunk jövőknek. Elgondolkodtató, mert tudjuk, hogy bár az utánunk következő nemzedék talán elolvassa üzenetünket, de nem biztos, hogy meg is szívleli, és szép, mert jelzi az örök emberi optimizmust, hogy talán mégis. ..talán mégsem hiába írják le az üzenetet, az intelmeket, mégsem hiába fogalmazzák meg az aggodalmat, a jövő szeretetteli féltését.Hiszen mindazok, akik ebbe a kötetbe írnak - az író és a teológus, az építész és a filmrendező, az újságíró és a színész, és mind, a többiek -, azért teszik, mert remélik, hogy a következő nemzedékek is megértik azt az elmúló évszázadot, a végéhez közeledő évezredet, és - talán - képesek lesznek rá, hogy az elődök tapasztalatait felhasználva őrizzék ezt a világot, tegyék szebbé, emberhez méltóbbá, élhetőbbé az életet, hogy elkerüljék mindazokat a buktatókat, amelyeket nekünk, ma élőknek elkerülnünk nem sikerült. Remélem, hogy aki e kötetet kézbe veszi, az írásokon keresztül meg fog ben nünket is érteni. "

leírás:

Angol nyelven is.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!