FÖLDRAJZ / Japán kategória termékei
Japán tegnap, ma és holnap

: Japán tegnap, ma és holnap

Kiadás:

Budapest, 1936

Kiadó:

Dante Könyvkiadó

Kategóriák:

Japán Művelődéstörténet Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

292 p., ill.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Aki Európából Japánba utazik, olyan világba jut, amely régi és új. Tüstént átéli a tegnapi és mai Japánt. Mert középkor és mai technika került ott egymás mellé, Ha pedig az ember néhány hónapig ott él: fiatal és idős japánok szavaiból s megnyilatkozásaiból pontosan felépítheti a jövő megálmodott Japánját, amely voltaképp: szociális családi állam. Az európai embert, aki csak keveset tud Új-Japánról, nem érheti nagyobb élmény és megdöbbentőbb csoda, mint e félreismert ország háromszoros megértése. A japánok bennünket sokkal jobban ismernek, mint mi őket. Ennek a körülménynek a jövőben még következményei is lehetnek. Ez a könyv nem akar ítélkezni Japán fölött. Mindössze úti élmény. Olyan emberé, aki útja előtt Japánról hajszálra oly keveset tudott, mint azok, akiknek könyvét szánta. ˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!