FÖLDRAJZ / Japán kategória termékei
Mugai ryu. A kardrántás klasszikus szamuráj művészete

: Mugai ryu. A kardrántás klasszikus szamuráj művészete

Kiadás:

Debrecen, 2002

Kiadó:

Lunarimpex Kiadó

Kategóriák:

Japán Sport Távol-Kelet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Mesterek és harci művészetek

Terjedelem:

297 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639219347

tartalom:

Gondolati időutazás a középkori Japánba, melyben megismerhetjük a szamurájok képzésének titkait. Könyvében a szerző körbevezet bennünket a szamurájok Bushido-kódexén. Beszámol találkozásairól a régmúlt híres szamurájainak leszármazottaival. Találkozhatunk az ősi Japán legbefolyásosabb harcosaival - mégpedig saját utódaik emlékezete, illetve a családi krónikák, szájhagyományok révén. Megismerkedhetünk a szamurájkardhoz kapcsolódó számos rituáléval, a kard készítésének, ápolásának és tesztelésének módszereivel. Szerzői útmutatót kapunk több mint húsz tradicionális kardrántási technika valamint küzdelmi rutin begyakorlásához. Felfedezhetjük, mi tette a szamurájokat olyan félelmetes harcosokká. Megtanulhatjuk a japán kardvívók "egyetlen vágás" technikáját. Minden stílus gyakorlójának ajánlható, kezdőtől a mesteri szintig. Darrell Max Craig Okinawa szigetén tanulmányozta a karatét Z. Shimabuku Sensei irányítása alatt, de sok más híres amerikai és japán mestertől is tanult. Hat danos karate- és jujitsu-, öt danos kobudo- és kendo- valamint négy danos iaido-, judo- és aikido-mester. Több nagysikerű mozifilm harcművészeti szakértője, és számos könyv - köztük a The Heart of Kendo (A kendo szíve) - szerzője. A Texas állambeli Houstonban él.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!