SPORT ÉS PASSZIÓ / Játék kategória termékei
12 hónap a lakásban. Otthondíszítés saját kezűleg, ötletesen

: 12 hónap a lakásban. Otthondíszítés saját kezűleg, ötletesen

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Játék Háztartás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

103 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635472692

tartalom:

"Kinek is szól ez a könyv? Azt gondolom, mindenkinek. Kicsiknek és nagyoknak, mindazoknak, akik késztetést éreznek arra, hogy kezük munkájával maguk díszítsék otthonukat, ám a készségükhöz nincs meg az ötletük. De szól azokhoz is, akik hasonlóan kreatívak, s éppen e kötet átlapozása során nyernek újabb inspirációkat. Végezetül elmondhatom, a Lakáskultúra szerkesztőjeként öröm és megnyugvás számomra, hogy a lap barkácsrovatának Annamari az értő gazdája, mivel tudom, ő kifogyhatatlan az ötletekben, ezért mindenkor lesz mivel meglepni olvasóinkat. Fogadják tehát szeretettel e kötetet, lapozgassák, ízlelgessék, gyönyörködjenek Darabos György hangulatos felvételeiben. Meglátják, a könyv újra és újra kézbe kívánkozik, mert mindig szolgálni fog valamilyen, még fel nem fedezett érdekességet." Szűcs Eszter, a Lakáskultúra főszerkesztője

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!