SPORT ÉS PASSZIÓ / Játék kategória termékei
Papírrepülők

: Papírrepülők

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Lilliput Kiadó

Kategóriák:

Játék

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

96 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639166243

tartalom:

"Ha akarod madár, ha akarod, repülő! Az ember sok mindent a madaraktól lesett el, hogy megvalósíthassa régi álmát, a repülést - nem csoda, ha a legtöbb repülőgép madárra hasonlít. A modellek leírásánál könnyen érthető, részletes hajtogatási tippeket és díszítési ötleteket találsz, melyek segítségével elkészítheted az igazi gépek módjára szárnyaló, vitorlázó, sikló vagy akár hirtelen "lecsapni" is képes papírrepülőket. Ne csodálkozz, ha a színes fotókon egy-egy általad ismert repülőt fedezel fel, hiszen modellként sokszor valódi gépeket (többek között deltaszárnyú, "canard"-típusú, harci és műrepülőket használtunk - ezért repülnek úgy, mint papírrepülők még soha!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!