TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Jog kategória termékei
A büntető törvénykönyv magyarázata 1.

A büntető törvénykönyv magyarázata 1.

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

KJK-Kerszöv

Kategóriák:

Jog Tankönyv Kriminalisztika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

KJK-Kerszöv kiadványok

Terjedelem:

759 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632247485

tartalom:

˝A Kiadó újabb kiadványt bocsát közre a büntetőjoggal foglalkozó szakemberek és érdeklődők számára. Elsősorban a jogalkalmazás során felmerülő gyakorlati kérdések megválaszolása e mű célja, egyezően a KJK-KERSZOV gondozásában korábban megjelentetett, a CD Jogtáron olvasható Btk. Kommentárral. Teszi ezt úgy, hogy - amiként az a szerzőgárda névsorából is kitűnik - első és másodfokon ma is ítélkező bírák a tárgyalóteremben szerzett tapasztalataikat is hasznosították az egyes jogintézményekhez, Különös Részbeli tényállásokhoz kapcsolódó magyarázatukkal. A korábban és a közelmúltban napvilágot látott hasonló kiadványokat, a Btk. Általános és Különös Részét feldolgozó kézikönyveket nem helyettesítve, hanem azok mellett kívánja a jelen alkotás szolgálnia Btk.-t használók igényeit. Gondot fordítottunk arra is, hogy a Btk. különböző területein végbement, az utóbbi időben nem csekély számú és terjedelmű módosítással is foglalkozzék a magyarázat. Így adott esetben a ma hatályos törvényszöveg módosításainak az indokai is helyet kaptak a magyarázatban.˝

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!