TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Jog kategória termékei
Dr. Gidófalvy István

: Dr. Gidófalvy István

Kiadás:

Kolozsvár, 2002

Kiadó:

Művelődés

Kategóriák:

Jog Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

232 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9738535948

tartalom:

""A Gondviselés Koncz József egykori jó tanárom ajánlása és dr. Szadeczky Lajos támogatása mellett az életemben megismert egyik legjobb ember, dr. Gidófalvy István királyi közjegyző családjába vezetett"' - írta Önéletrajában 1942. július 15-én Kelemen Lajos, a Erdély középkori történelmének legendássá vált levéltárosa, tudós kutatója. S a hálás házitanító-nevelő megírta principálisa családjának történetét. Sas Péter művelődéstörténész évek óta kutatja Kelemen Lajos hagyatékát, e munkának első, gazdagon illusztrált gyümölcsét kínálja az Olvasónak. A Gidófalvy István életéről szóló művében a középkori homályba vesző szálak után a 19-20. század fordulójának hétköz- napjaiba kalauzol a szerző, s a kötetet gondozó szakember gyűjtőmunkájának köszönhetően a történész-irodalmár szűk szakmán túl, a széles nyilvánosság is betekinthet erdélyi szellemi nagyjaink, elődeink életművébe."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!