TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Jog kategória termékei
Értékek és változások I-II. kötet

Értékek és változások I-II. kötet

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Tömegkommunikációs Kutatóközpont

Kategóriák:

Jog Néprajz Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

277 p., 277 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Az Eötvös Loránt Tudományegyetem Szociológiai Intézete, a Magyar Tudományos Akadémia Pszichológiai Intézete és a Néprajzi Kutató Csoportja, valamint a Tömegkommunikációs Kutatóközpont 1985 elején "Érték, értékkonfliktus, társadalmi változás" címmel meghirdetett egy munkaértekezletet. A konferencia anyagát közreadó kötet melyet a tisztelt Olvasó a kezében tart. Ez a tanácskozás a harmadik volt abban a sorban, amelyet az 1975-ben Visegrádon megrendezett hiedelem-konferencia nyitott meg. A második értekezlet témája az életmód volt. A harmadik témájául az érték fogalmát választottuk, mert e fogalom segítségével tovább mélyíthetjük a közösségek működését irányító társadalmi folyamatok megértését. A hiedelmek rendszere és az értékrend a mindennapi döntéshozatal két fontos alrendszere. Döntő hatásuk van az életmód kialakításában.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!