TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Jog kategória termékei
Európai közjog és politika

Európai közjog és politika

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Osiris-Századvég Kiadó

Kategóriák:

Jog Politika Egyetemes történelem Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Osiris Tankönyvek

Terjedelem:

509 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633790611

tartalom:

"A téma nemzetközileg elismert kutatói, az Európai Bizottság első magyar tagja, valamint a hazai és az EU közigazgatás kiemelkedő szakemberei az uniós intézményrendszer és döntéshozatal elméleti és gyakorlati kérdéseinek teljes spektrumát részletesen elemzik. A könyv (gy az európai integráció politikai, jogi és gazdasági vetületeit egyaránt vizsgálva az európai szintű belső kormányzati mechanizmusokba is bepillantást enged. Az intézményrendszer statikus ábrázolása mellett kiemelt figyelmet fordít a dinamikusjellemzők érzékeltetésére, és önálló részben tárgyalja Magyarország új tagállamként való szerepét, feladatait és helyét az Európai Unióban.

A rendkívül gazdag anyagban való eligazodást számos ábra'és táblázat könnyíti meg, melyek kidolgozásakor a szerkesztők figyelembe vették az előző kiadások olvasóitól - diákoktól, kutatóktól, üzletemberektől - kapott tanácsokat is. Joggal számíthatnak így arra, hogy a kézikönyv és a tankönyv előnyeit egyesítő munkájuk továbbra is a hazai tudományos és szakmai élet inspiráló szereplője lesz"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!