TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Jog kategória termékei
Jogi alapismeretek

Jogi alapismeretek

Szerző:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kategóriák:

Jog Közgazdaság Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

707 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A tisztelt olvasó, érdeklődő egy olyan jegyzetet tart a kezében, amely kísérletet tesz arra, hogy a gazdasági főiskolai képzések alapozásához a legszükségesebb jogi alapismereteket foglalja össze. A szerzői kollektíva önmagában is reményeink szerint garancia arra, hogy a jegyzet közérthetően és megfelelő metszetekben tartalmazza azt az ismeretanyagot, amely nélkül a gazdaság, a pénzügyek és a különböző pénzügyi eszközök világában nem lehet eligazodni. Sok egyeztetés és problémafeltárás mellett jutottunk a szerzőkkel együttesen arra a gondolatra, hogy a főiskolai tanulmányokat folytatók mellett legyen az új jegyzet arra is alkalmas, hogy a gyakorlati életbe kilépve a végzett közgazdászok, de a velük együtt dolgozó vállalkozók is megfelelő eligazítást kapjanak arról az alapvető joganyagról, amelyek mentén folytatni kell tevékenységüket. Miután alapvető jogi ismeretekről van szó, nem ígérhetünk könnyed olvasmányt, de azt mindenképpen, hogy tanulható és követhető ismeretsort adunk azokkal a segítségekkel, amelyek egy könyv keretében biztosítják a gyors és megfelelő eligazodást.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!