TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Jog kategória termékei
Szexuális bűnözés

: Szexuális bűnözés

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Jog Pszichológia Egészségügy Kriminalisztika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Az Országos Kriminológiai és Kriminalisztikai Intézet Tudományos Kiadványai

Terjedelem:

422 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

963220395x

tartalom:

˝Századunk második felében a szexuális élet problémái az érdeklődés homlokterébe kerültek. A kulturális fejlődés hatalmas réseket ütött azokon a tabukon, tilalmakon és konvenciókon, amelyek a nemi élet kérdéseit elzárták a nyilvánosság elől. A tudomány felismerte a szexualitás jelentőségét az ember életében és az egyén személyiségfejlődésében. Abban a tényben, hogy az emberrel foglalkozó tudományok mind nagyobb érdeklődéssel fordulnak a szexuális élet kérdései felé, szerepet játszott - többek között - a nemi bűnözés is, ami egyes nyugati sajtónyilatkozatok szerint feltűnő módon elszaporodott. A szexuális bűnözés kérdéseit hazánkban is vizsgálták. A könyv szerzője arra vállalkozott, hogy az empirikus kutatások, a bíróság elé került konkrét bűnügyek iratanyagainak tanulmányozása, a bűnügyekben szereplő személyekkel készített interjúk, pszichiáterek és pszichológusok megállapítása alapján ismertesse ennek a vizsgálatnak néhány eredményét, a szexuális bűncselekmények hátterét...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!