TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Jog kategória termékei
Tévedések és hibák az orvosi gyakorlatban

: Tévedések és hibák az orvosi gyakorlatban

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Jog Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

271 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Somogyi Endre (1922-2006): Orvosi oklevelét 1952-ben szerezte a Budapesti Orvostudományi Egyetemen, de már 1950-től díjas demonstrátorként az Igazságügyi Orvostani Intézetben dolgozott. 1955-ben kórbonctan-kórszövettanból és igazságügyi orvostanból szakvizsgát tett. Ettől kezdve a Fővárosi Bíróság és a Pest Megyei Bíróság mellett állandó orvosszakértőként is működött. 1959-ben az orvostudományok kandidátusa, majd 1972-ben doktora címet nyerte el. 1958. szeptember 1-jétől adjunktus, 1959. szeptember 1-jétől docens, 1969. július 1-jétől egyetemi tanár, egyben az Igazságügyi Orvostani Intézet igazgatója egészen 1992-ben történt nyugdíjba vonulásáig. Ezzel párhuzamosan megalapításától kezdve ellátta az Országos Igazságügyi Orvostani Intézet igazgatói teendőit is. Több hazai és nemzetközi szakmai szervezet tagja, illetve vezetőségi tagja (pl. Nemzetközi Igazságügyi és Szociális Orvosi Akadémia: 1967-1970 főtitkár, 1985-1988 elnök) volt.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!