VALLÁS / Judaika kategória termékei
A Blau Lajos Talmudtudományi Társulat Évkönyve  5700-1940 VI.

A Blau Lajos Talmudtudományi Társulat Évkönyve 5700-1940 VI.

Kiadás:

Budapest, 1940

Kiadó:

Neuwald Illés Utódai

Kategóriák:

Judaika Naptárak - évkönyvek

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

138 p., 58 p.

Kötésmód:

fűzött

tartalom:

"Blau Lajos több mint négy évtizedig a budapesti Országos Rabbiképző Intézet, majd 1917-től a Ferenc József Országos Rabbiképző Intézetnek volt az igazgatója, aki igazgatói kinevezése után is a legtöbb órát vállaló és megtartó professzora volt. Vezetése alatt, az addig is jó hírű Rabbiképzőnk világhírnévre tett szert, tudományos színvonala pedig, ami első sorban az igazgató-professzor, a nagyon sokat, és külföldön is jelentős számban publikáló Blau Lajos érdeme, egyedülálló volt. Blau Lajos fél évszázadon át állt a zsidó tudomány szolgálatában, - nemcsak az egyetemes zsidó tudományt gyarapította, gazdagította szellemének kincseivel, hanem a magyarországi zsidó tárgyú művelődésnek is ismert és elismert munkása, szakembere volt. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a maga korában a magyarországi zsidó tudomány egyik erős oszlopa volt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!