VALLÁS / Judaika kategória termékei
A jom-kipuri háború

: A jom-kipuri háború

Kiadás:

Tel Aviv, 1974

Kiadó:

Zohar Publishing Co. Ltd.

Kategóriák:

Judaika Politika Egyetemes történelem Közel-Kelet Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

376 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Ha egy könyv elé bevezetőt ír az ember, ez azt jelenti, gondolkodásmódja egyezik a szerzőével. Nem feltétlenül jelenti azt, hogy meggyőződött a könyv írójának képességeiről is. Én abban a kellemes helyzetben vagyok: egyetértek Dán Ofry felfogásával - és nagyrabecsülöm tehetségét. A riportázs az újságírás legmagasabb foka. A nagy riporter az, aki ragaszkodik a tényekhez. Akárcsak az író, ő is egybekapcsolja a képzelőerőt a pontossággal. Mert a tények nemcsak szabatosak, de "fantasztikusak" is. Dán Ofry Egon Erwin Kisch jogos utódai közé tartozik. Ő maga is "száguldó riporter", amint ezt korábbi könyvei bizonyítják. A hatnapos háborúról szóló beszámolója, az igazság "villámháborújáról írott egyik klasszikus mű. A riporternek aránylag könnyű dolga van, amikor győzelmes háborúról ír. Arról számol be, amire az olvasó - az összes kiállott szenvedések ellenére is - emlékezni akar. Az írónak viszonylag könnyű a dolga akkor is, amikor vesztett háborúról ír. Az ember könnyebben azonosul a szenvedéssel, mint a diadallal."

leírás:

A könyvből néhány lap kijárt.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!