VALLÁS / Judaika kategória termékei
A szerelem gyötrelmei

: A szerelem gyötrelmei

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Múlt és Jövő Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Judaika Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

175 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639171638

tartalom:

˝Modern Rómeó és Júlia-történetként indul a regény; abban legalábbis hasonlít a jól ismert tragédiára, hogy az első igazi szerelem útjába itt is a család gördíti az akadályt. Ha nem is végzetes a gyűlölködés, de a másság elutasítása a tradíciók nevében elég erős ahhoz, hogy megmérgezze két ifjú ember tiszta szerelmét. Kapcsolatuk, meghatóan friss és erős érzelmeik hátterében az olvasó előtt feltárulnak az izraeli fiatalok hétköznapjai, problémái, viszonya a katonáskodáshoz, a háborúhoz, a felnőtt élethez. Az eseményeket a főhős szemszögéből ismerjük meg, és a történet két szálon fut: Budapesten is játszódik, persze, más időben, de párhuzamosan. Így szinte egyszerre lehetünk tanúi a fájdalmas érzelmi megrázkódtatásnak és a lassú gyógyulás folyamatának. Két szerelem, két ország, két különböző látószög. És a rokonszenves ifjú főhős, amint tapasztalatai hatására felnőtté érik. Az egyes szám első személyben megírt lírai történetbe szinte magától értetődően simulnak bele a szerző költeményei. Mose Kohen huszonéves, első könyves szerző jelenleg itt tanul Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!