VALLÁS / Judaika kategória termékei
A zsidó herceg

: A zsidó herceg

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

GLM Unió Bt.

Kategóriák:

Judaika Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Híres Zsidó Regények

Terjedelem:

203 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630352915

tartalom:

"Benjamin Disraeli, a későbbi lord Beaconsfield, Viktória királynő bizalmasa, a kor leghatalmasabb birodalmának elsőszámú vezetője és sikeres író volt. Pályája kezdetén a zsidó történelem egy kevéssé ismert szereplőjéről, David Alroyról írt regényében a sokak által messiásnak tartott középkori zsidó herceg és az általa vezetett szabadságharc története kapcsán a zsidó ember Istenbe vetett hitének mindent legyőző erejéről vall. A zsidó nép története titkok és csodák különleges világa. Olyan, akár ez a regény. Egy 27 éves fiatalember, az anglikán egyház tagja, valahol félúton spanyol zsidó ősei és a brit birodalom miniszterelnöki széke között kiírta magából múltját és jövőjét, reményeit és kétségeit, hitét és hitetlenségét. Amíg ír, egyszerre zsidó és keresztény, ifjú álmodozó és bölcs öregember. Egy 27 éves fiatalember, valahol félúton elhagyott zsidó ősei és beteljesedő álmai között megírta a maga zsidó regényét. Egy regényt, mely vallások, filozófiák és legendák határán egyensúlyozva elkísér minket oda, ahová Benjamin Disraeli, ez a kiemelkedő jelentőségű államférfi titokban talán mindig is vágyott: a zsidó hit legrejtettebb világába."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!