VALLÁS / Judaika kategória termékei
Az ősi forrás

: Az ősi forrás

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Fórum Rt. Könyvkiadó

Kategóriák:

Judaika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Ősi Forrás

Terjedelem:

575 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A szentírás - 53 heti szakaszra osztottan - tartalmazza a Talmud, a Midrások és egyéb magyarázatok értelmezésének figyelembevételével a Tóra szövegét, abszolút tekintélynek fogva fel. A szöveg igen olvasmányos, néhol egészen irodalmi, másutt népies, sőt népi stílusban, mindenki számára közérthetően, "élvezhetően". A mai vallásos és nem vallásos, zsidó és nem zsidó olvasó számára sok értékes, hasznos ismeretet, tudnivalót közöl, segít megérteni a Biblia szövegét és világát, a zsidóság élettörténetét az ókortól napjainkig, a zsidóság öntudatát és önértékelését, gondolkodásmódját, asszimilációellenességét - a Tóra feltétlen tiszteletére alapozva, abból kiindulva, a zsidóság történetén végigvezetve annak káros hatását (a Tórától való elszakadást eredményező veszélyre rámutatva), oktató-nevelő céllal. Ebben a műfajban magyar nyelven valóban egyedülálló."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!