VALLÁS / Judaika kategória termékei
Bevérzett kőtáblák

: Bevérzett kőtáblák

Kiadás:

Nagyvárad, 1993

Kiadó:

Literator Könyvkiadó

Kategóriák:

Judaika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

214 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9739597300

tartalom:

˝A munka hasznosságának hitével éli életét Mózes Teréz etnográfus, a történelemtudományok doktora, aki megálmodta s hosszú éveken át - nyugdíjazásáig - vezette a nagyváradi Megyei Múzeum néprajzi osztályát, aki ma is töretlenül napi penzumban dolgozik, hogy a falujárással begyűjtött rengeteg néprajzi adatot feldolgozza, közreadja. Gyermekei, Gábor fia s Anna lánya kérésének engedett, amikor majdnem ötven év múltával megírta deportálásának történetét, hogy az unokák első kézből, a sorsüldözött szemtanútól értesüljenek mindarról, ami akkor történt. Tudni akarják az igazságot, tudni akarják, hogy tovább mondhassák. Boldog asszony, aki mögött ilyen gyermekek, s ilyen unokák állnak.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!