VALLÁS / Judaika kategória termékei
Messiások

: Messiások

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Bárd Ferenc és fia

Kategóriák:

Judaika Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

250 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

„A vak író különösen írásainak gazdagszövésű meséivel és nyelvének színes képzelő pompájával tűnt ki. Új regényét is régi erényei fémjelzik. A Messiások, a zsidóság XVII-ik századi történelméből vett cselekménysorral a múlt halálos évek szörnyű kérdőjeleire próbál felelni. Az írónak a Manasse ben Izrael, Spinoza és Sabbatai Cevi vélt vagy ál-Messiások életét kellett leélnie, hogy választ találjon, kinek az akaratából történik majd a jövő.
Az említett három főalak körül színes, életerős képet varázsol Krisztina svéd királynő, Rembrandt, Van Ostade, Brouwer, Brueghel, Cromwell és mások szerepeltetésével az író. Örömmel nyújtjuk át az olvasónak az új erdélyi irodalom ezen reprezentatív művét.”

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

4 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!