SPORT ÉS PASSZIÓ / Kártya kategória termékei
A kártyavetés nagy kézikönyve

: A kártyavetés nagy kézikönyve

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Né-Ma Bt.

Kategóriák:

Kártya Játék

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

127 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630096935

tartalom:

""Bárcsak tudnám mit hoz a jövő!" - sóhajtunk fel egy-egy fontosabb döntésünk előtt. Ha ismernénk a jövőt, akkor tudnánk, hogy mit kellene tennünk, elkerülhetnénk a ránk váró veszedelmeket és nem hagynánk ki az előttünk álló lehetőségeket. A jövő titkait mindig szerette volna kifürkészni az ember. A jóslás, a jövendőmondás egyik legelterjedtebb módja a kártyavetés; Ezt tanulhatja meg ebből a könyvből. Ebben a könyvben 7 fajta jóslásra használható kártya (Tarot, Lenormand, Cigány, Magyar, 52 lapos Francia, Sors Vagy végzet és Tarokk) került bemutatásra. Az egyes lapok jelentésén kívül 21 kirakásmód is segíti a kedves érdeklődőt a kártyavetés tudománya elsajátításában. A Tarot kártya tulajdonképpen nem csak jövendőmondó eszköz. Ennél sokkal több! Egy szimbólumrendszer, amely kulcs az emberi önismerethez, rejtett bölcsességek hordozója, üzenet a múltból és előrejelzés a jövőre. Aki változtatni akar önmagán és életén, annak ez a könyv nagy segítségére lehet. A siker titka, hogy mindig a megfelelő pillanatban cselekedjünk. Csíky Ildikó nevét szinte mindenki ismeri. Ő a "számmisztika nagyasszonya", aki évtizedek óta foglalkozik aktívan számmisztikával, különböző kártyavetésekkel, kézelemzéssel és asztrológiával. Első kártyakönyve "A Deva Tarot", amely utat nyit előttünk a spirituális és okkult tudás magasságaiba. Ez a könyv a legegyszerűbb kártyákon keresztül vezeti el a tisztelt érdeklődőt a bonyolult Tarot kártya megismeréséig."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!