SPORT ÉS PASSZIÓ / Kártya kategória termékei
Szerencsejátékok

: Szerencsejátékok

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Lárky Könyvkiadó

Kategóriák:

Kártya

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

193 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630378981

tartalom:

˝A kártyajátékok hat évszázados európai történetében a társadalom - egyházi és világi hatóságok által megfogalmazva - számtalanszor próbálta tilalmakkal, büntetéssel korlátozni a hazárdjátékokat. Kocka, kártya és snóbli, mind átvészelték a kritikus időszakok A nyerni akarás vágyának enyhítésére nem használt az átok a törvény, sem a játékeszközök elégetése. Mellesleg együgyű dolog ártatlan papírlapokat, kő- és pénzdarabokat okolni az emberi szertelenségért és ostobaságért. A tilalmak legfeljebb arra voltak alkalmasak, hogy újabb és újabb neveken, egyre kifinomultabb módszerekkel fosztogassák egymást a játékosok. És folyt is a féktelen mulatság... Végül az állam felismerte: ha megfékezni nem képes a szerencsejátékok burjánzását, törvényessé téve annak szolidabbnak ítélt formáit, saját vállalkozásban kell hasznossá tenni a kincstár számára. XV. Lajosé az érdem...˝ A szerző jó lapjárást kívánva köszönti az olvasót

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!